Biografie

Mijn naam is Nicole Avontuur. Als jong meisje was ik al gek op twee dingen: haar en make-up. Een aantal opleidingen en veel ervaring rijker kan ik nog steeds met overtuiging zeggen dat ik het leukste werk heb dat er is. Mensen laten stralen, daar ben ik goed in. Ik heb diverse opleidingen voor haarstylist en visagist afgerond. In het jaar 2000 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik werk regelmatig vanuit huis, maar meestal kom ik op locatie. Vooral bruiden vinden het prettig om zich in hun eigen, vertrouwde omgeving voor te bereiden op hun grote dag.


De meeste opdrachten die ik doe zijn een combinatie van haar en make-up. Van knippen en stylen tot feestmake-up. Mijn focus ligt op bruidskapsels en bruidsmake-up. Maar ik word ook regelmatig ingezet door bedrijven, bijvoorbeeld op de dag dat er een bedrijfsvideo wordt opgenomen. Ik werk al heel lang samen met diverse bruidshuizen en fotografen, maar bijvoorbeeld ook met kledingverhuurbedrijven. Want haar en make-up zijn ook voor een fotoshoot of een gala belangrijke onderdelen.


Soms is er meer dan één kapster of visagiste nodig. Bijvoorbeeld als ook de daggasten van het bruidspaar hun haar en make-up willen laten verzorgen. Ik werk vaak samen met Elise de Wit van Studio Looking Good. Samen hebben wij al veel mooie opdrachten uitgevoerd.


Omdat ik zowel kapster als visagiste ben, wordt haar en make-up in één sessie en door dezelfde persoon verzorgd. Dat geeft rust en die rust is erg belangrijk op een hectische dag. Daarbij help ik je als je dat wil ook bij het aantrekken van de bruidsjurk en besteed ik samen met jou nog even aandacht aan alle details. Zo weet je zeker dat je goed voor de dag komt! Ik vind het belangrijk dat jij er op je best, maar wel als jezelf uitziet. Als jij je comfortabel en mooi voelt is mijn werk geslaagd.


Trouw je binnenkort en zoek je een professionele haar- en make-upstyliste? Of is er een andere gelegenheid waarvoor jij er op je best uit wil zien? Neem dan vooral contact met me op. Ik kom graag bij je thuis, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn salon aan huis.


Tot ziens!


Nicole

Biografie